Bioresonantie

Let op: opent in een nieuw venster AfdrukkenE-mailadres

Hoe werkt bioresonantie:

Met het Bicom bioresonantie apparaat kan ik oorzaken van klachten opsporen en tevens behandelen.
Bioresonantie is een energetische geneeswijze. Dat wil zeggen: het werkt op het niveau van 'energie'. Energie is eigenlijk een trilling.

Einstein zei het al:  ALLES  IS  ENERGIE  !!! Maar alles heeft een andere engerievorm: geluid heeft een andere trilling dan bijvoorbeeld licht, of hout, of planten. En zelfs in geluid heb je vele verschillen, afhankelijk van de frequentie, sterkte etc.

Bij bioresonantie is het mogelijk energie van het menselijk lichaam te meten, door de cliënt aan te sluiten op een elektrode, zoals bij electro-acupuntuur. Hierdoor kun je erachter komen waar in het lichaam zich tekorten voordoen en waar energie zich ophoopt. Door energieblokkades in het lichaam op het heffen kan de energie zich weer beter over het lichaam verdelen en kom je weer in balans.

Ook kan de Bicom gezonde trillingen van het lichaam (fysiologische trillingen) versterken en ongezonde trillingen (pathologische trillingen) uitdoven. Dit helpt enorm bij bijvoorbeeld chronische vermoeidheid of burn-out en allerlei 'onbehandelbare' klachten. Er wordt gewerkt met cliënteigen trillingen en ook cliënteigen informatie vanuit bijvoorbeeld speeksel, oorsmeer, nagels, haren  of iets dergelijks. Hierdoor krijgt iedere cliënt en specifiek eigen behandeling.

Verder kunnen met de Bicom bioresonantie allerlei storende energieën worden opgespoord en onschadelijk gemaakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

stralingen
storende littekens
virussen
bacteriën
schimmels
parasieten
allergieën

Hoe werkt dit dan: ook de storende elementen hebben een eigen trilling (energie). Deze kun je opsporen met behulp van ampullen met daarin de energie van het storende element. Met de Bicom kun je dan vervolgens de energie van dit storende element geïnverteerd (omgedraaid) aan het lichaam teruggeven en zo dooft de storende trilling uit. Want twee precies gelijke tegenovergestelde trillingen heffen elkaar op.